Promenad och hockey

Gick runt Höglandsjön med Lina nu på eftermiddagen. det småregna hela tiden typ, mindre roligt men de gick så klart. En promenad på 4-5 km. Kanske ska man ta med Neo på den, om den lille mannen orkar det, får fråga hans mamma om det.

Hockeyn då? Jo såg att det går att "köpa hem" matchen på Canal +:s hemsida. Trodde att jag hade för dålig internet uppkoppling men det visade sig fungera fint.

Södertälje-Modo 2-3 e.s
 Första perioden glömmer vi. I andra tranpa Modo igång. Werner slog till i PP som vanligt och Susse höll sig framme och förvaltade Tolsas pass. Calsen reduserade på ett vackert individuellt nummer.
I tredje så reducera ssk på ett skitmål. Krizan va i förflyttning och hann inte stänga till "det femte hålet". Modo hade pp i 5 min efter att en ssk:re slängt handskarna, Dock drar Tribunchovs på sig en 2:a (nödvndig dock) och på de andra 3 min i pp skapar modo njet. 2-2 efter full tid. 59 sek in i sudden avgör Svarten eller O Hedman (osäkert i skrivandets stund).

Borde vara nöjd med 2 pinnar men LHC vände och vann mot DIF och nu leder de med en pinne i kampen om andra platsen. Vi har AIK (som vi grattulerar till sitt första slutspel på mycket länge) och LHC har Mora. Mora kämpar för att undvika kval och kommer förhoppningsvis kriga med allt de har. Det blir en spännade Lördag e.m med blicken lika möe på anslagstavlan som på isen.


Säg vad du tycker

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0