Älsklingen får gå på bolaget!

Grattis gumman! Stor flicka nu =) Festen i går va bra, även om många inte komma =/ Idag blir det soffan och House för hela slanten =)

Borr

Grannen (oklart vem eller om det verkligen är samma) Har hållit på att borra i väggarna 3 dagar i rad nu. Om det ä samma, vad tar sådan tid att sätta upp?

Lista

Varför i helvete går det inte att göra en lista på bloggen? om man slår ENTER och begär nu rad sitter det ihop då det publiceras. Varför?

Filmer och kort hår

I går sågs 2 filmer Djungelboken 2. Stundtals rolig, men i stort samma film en gång till. The last legion Den siste kejsaren av Roms sista strid. Bra film, dock kräver slutet en del fritt flygande fantasi för att bli bra. Men jag tycker att det är det. Att vara korthårig har sina fördelar. Att man t.ex kan stiga ur duschen, dra handen genom håret och sedan vara både torr och färdig :D

Full fart

i går va en effektiv dag. På en timme på stan gjordes. * Klippning * Beställa lincer * Köpa födelsedagspresent till hjärtat. Sedan gjorde man bort sig lite, hade glömt ett möte på jobbet som jag själv sammankallat. Pinsamt! Nu ä det åter till jobbet som gäller. Gul bidl : 33-21

Kiwi

Nyttigt, och gott =) Älsklingen va trött i går, sa till mig att tentan är kl 0900 ja ställer kl på 07.30. Sedan, när hon gått upp ( duttit) så får hon för sig att det är kl 10 det ä tenta.Alltså blev det ingen tenta skriven. Snyggt jobbat älskling!

Vad skall jag göra med henne?

i går sov hon från typ 23 till 15.15. I natt har hon inte sovit alls. Detta är inte ovanligt, vad skall man göra åt det? Tips mottages tacksamt och nu vill hon att ja ska skriva att det är min älskade kork det handlar om =)

Satans skata!

och nu ä det fågeln vi talar om, ingen kvinna ;) eller de kan de ju ha varit, den va i alla fall stor. Den försökte sno delar av det tunnbröd jag har på balkongen, så ja tog en låda och satte över. I går hade ja brödet inne för att äta av det. Då lyckades skatan trassla in sig i påsen och lådan så den for omkring över hela balkongen. men den lyckades ta sig lös. Ja slängde ut 1 husmans macka. men den vill dem inte ha, dem små kräken

Jämnställdhet i köket

Den ena lagar maten och dukar, den andra diskar. Perfekt. Oftast är det jag som lagar maten. Men Dessi kan hon också =) Gul bil: 16-8

Fioler och bacon

En sväng på stan idag för att köpa nya handskar, jag ä expert på att drulla bort dem. Förbrukar nog 2-3 par per säsong. Hittade ett par bra på väskan. Sedan såg vi på en grupp musiker som spelade på Apberget, dem spelade mest fiol. Såg riktigt kallt ut i blåsten. Sedan åt vi på det nya mackstället som ligger där subway låg, har fan glömt namnet. Gott va de i allafall, tycks som dem använder bättre råvaror än sub. Åt en macka med mycket bacon. Grisen ä god han. Skulle fan inte överleva länge som veggo. Ställningen i "Gul bil" tävlingen ( ständigt pågående) 14-5 till mig :D

Norris

Norris är ingen vanlig kalv, han kan göra morgongympa, och räkna, i allafall till 20. Norrmejerier har en liten saga på 1½ L mjölkpaketen. Den sätter sig på hjärnan. både ja och Dessi säger " Ge mig Norris" då man vill ha mjölk. obra ä ordet. Nu blir det pärstampa å korven

Mat

I går blev det tacos med goda vänner, massa gott, älgfärs is the shit! Sedan har man också hemlagat tunnbröd att tillgå. Massa gott det med. Men ja tro fan man äter för mycket.

Ingen stress

16 pat 2 stud så va läget för mig som ensam syrra en stund på jobbet i går, ingen stress som sagt. Nu väntar 2 dagar ledigt, eller ja i morgon står man ju på listan så man kanske åker på att jobba endå, fast då blir det ju kvall ob betalt. Så kommer det vara nu under 1½ månad, skall man ut extra ger det bra betalt.

Älsklingens bravader

sötisen får hjälp att kolla att en räkning är betalt, får fram uppgifterna på skärmen, säger så bra det va som ja trodde. Sedan stänger hon ner och ser lycklig ut. Men har glömt att de uppgifter hon hittat också måste redovisas till den som skickat räkningen. Hon ä så knäpp ibland. Men jag älskar henne endå =)

Mer nattjobb

Då va de dax igen.

Ruff

Ruff day at work. Vi va bara 2 ssk idag, eller ja 3 st men en va inskolning och ska inte räknas. Det normala ä 3 ssk som räknas så att säga. Vi fick slita hårt idag kan ja säga. Nu är jag rätt trött. Står på "buff" i morgon. Jag hoppas jag slipper.

Man blir ju inte bara lite sugen


Mätt hest

Då har man smaskat i sig en stor portion tzatziki-korv och pärstampa =) massa gott. och det ä inte jag som diskar :D

Dagpass

Är det som gäller resten av denna vecka. Har student med. Berget av disk bara växer, ,men hinner inte ta hand om det idag. Blir en lång dag, det är utbildningar så att avlösningen inte kommer förens typ 4.

Laserdome

De ä roligt det =) Även om vi fick in 3 smågrabbar som trodde de va CS och va så korta i rocken att man knappt såg dem. Dem körde lite väl möe taktik ibland. Älskling lyckades vinna över mig en gång. Hon ä så stolt! :D Själv ä ja klart nöjd med att i båda omgångarna blivit bästa skytt. Alltså med högst träff %. Även om det inte går att egentligen sikta med dem där vapnen. Men det ä roligt :D

Från en Tyran till en annan

Efter att ha lyssnat på Jurassic Park ( på engelska) går man nu över till att lyssna på Con Igulldens serie om Kejsaren. Alltså Caius Julius Ceasear.

Sambo?

Att ha någon som väntar på en efter en lång dag Att ha någon som hjälper en med vardagssysslor. Att jag lagar mat och hon diskar eller tvärtom Att ha en varm kropp bredvid sig i sängen Eller att som nu spela ps3 och lyssna på talbok Allt har sina sidor.

RSS 2.0