There can be only ONE!

Ni som känner mig vet att ett av mina favoritband sedan man va en lite parvel ä Nordman. Detta folkmusik/pop band har nog de flesta hört låtar av.

Deras i mina ögon bästa ä utan tvekan dennaFlera covers har gjort, bla denna av Folkmetal bandet Ensiferumoch folkmusikgruppen Blackmore’s Nigh
Båda ä bra covers, men de finns bara EN vandrare!

Golden Hits

Utgång i Lördags, Golden Hits på Kungsgatan.

1 timmes kö
Ap mycket folk
Massa fulla 40 + are
Bra musik!

På tal om musik! Någon sa att i orginalversionen av " Paradise city" så går refrängen, Take me down to the paradise city where the grass is free och inte green.  Skulle ju ge låten en liten annan framtoning va  ;D

Någon som vet om detta ä sant?


Det som hör till.

Debaser Medborgarplatsen,
Dia psalma har sin sista spelning någonsinn. Grymt drag! alla sjunger med och stundals kaos framför scenen där alla hoppar som galningar och knuffas av hjärtans lust, alla har a fucking good time, utom en, en man i dyr skjorta och glasögon, han blir mäkta irriterad på dem som ibland råkat knuffa till han, han vill väl skydda sin tjej som såg ut att mycket väl kunna ta hand om sig själv. Ett tag höll de på att bli hangemäng, han skulle ha fått hela publiken emot sig.

2 killar försökte sig på crowdsurfing, dem kom inte så långt, den snygga tjejen som slängde tröjan och följde efter kom hur långt som helst!

En grym kväll

Dia psalma tog förväl i stor stil där inga av klassikerna saknades, allsången på de 2 sista låtarna "Baladen om lilla Elsa" och "Luft" gav gåshud!

Steg för steg

Fick något ryck att de va dax att göra något åt de dåliga flåset, sagt och gjort, utnyttjade presentkortet man fick från kollegorna på inf och köpte kläder, iväg till Hammarbybacken, efter första branten va orken slut, benen veck sig och spyan stog i halsen. Lite naivt att tro att man skulle klara att ta sig till toppen totalt otränad. Ne de får bli nya försök.

En lista

En lista som lär tilldra sig vist intresse finns innom räckhåll

Reflektioner om förfluten, innevarande och kommande tid

History is first.

I dag är det 26 år sedan man kom till Sverige. En dag då jag alltid ägnat en extra stund till eftertanke, på hur olika ödets lotter kan falla, min tidiga historia delar jag säkert med 1000 tals andra adopterade, och den ska vi inte gå in på här.

Nutid

När man slutade leta, då man inte tyckte sig ha tid eller ens intresse, då dök hon upp.....hon med stort H? Vi får väl se, men de känns bra....

Framtid. Den man bara kan skönja i framtidens dimma, men konturerna förändras igen, frågan ä bara till vad.

Under senare år har jag iaf mer och mer insett att vi är vår egen lyckas smed. Järnet ligger i ässjan. Snart skall hammaren forma den..........

Även här

I morse när jag och Malin kom från jobbet hade något pissat i hissen i Sjöstan, inte lite heller, ½ golvet. Inte så kul. Även i Sjöstan händer det...


Idag ä det full fart som gäller. Hockey med el turko om en stund. Aik-MoDo. Heja MoDo!

Planer

Det smids planer i Sjöstaden, De blir nog bra det hehehe

Besparing till varje pris.

Sernario: Pat med blodsmitta frossar (feber) och blododling ( man tar blod i näringslösning och skickar det till labb för att ta reda på vilka bakterier som finns i blodet) skall tas.

När man tar blododlingar använder man en s.k "Butterfly" nål.


Delen med "vingarna" ä den del man sticker patienten med. Den andra delen ( som också är en nål) sätts in i en hylsa som man sedan använder för att fylla provrören med.

Diskutionen uppkom då en kollega säger att denna hylsa skall man skruva av och återanvända.

Jag vägrar! Detta medför en stor risk att sticka sig! Sticker man sig på en nål riskerar man att smittas av den sjukdom som pat bär! Man skall alltid jobba på att minimera risken för att detta skall ske. Därför frågar jag mig. Besparing på någon krona kontra risken att någon drabbas av en livslång och obotlig sjukdom? Vart ä vi på väg?

NEJ VÄGRA VÄGRA BESPARINGAR TILL VARJE PRIS!

Note to Self

Köp inte smörgåsrån. Man sätter i sig hela paket på 0 tid.

Samma med den där Efter Eight chockladen, den ska man inte köpa. Det ä dåligt.

RSS 2.0