Söder

Man bor på söder, ett stenkast från Stockholm södra station.  Här bor man bra, på söder ä det fint =)

På jobbet ä det samma lika.  Trivs rätt bra, spec med kollegorna som verkligen är ett härligt gäng, så många så kompetenta kollegor.

När det gäller stan får ja smaka på en del förseningar i pendeln, den ska vist vara den del av SL som fungerar sämst. Spec på vintern säger dem som har koll på sådat. Aja vi får väl se.

På Tis ä det hem till Norr igen. Lght i umeå ska göras i ordning för uthyrande, sedan är det dax att jaga älg igen. :D

Hotel Månen

Ett ställe i Kungens kurva just vid K Ratua.

Stället har ganska små men rätt trivsamma rum ( hoteldelen, vandrarhemet skall vara smäre enligt säkra källor)
Frukostbuffén är ok men inte mer. Det märks att stället är lite budget. Men som sagt, ska man bara sova där så fungerar det helt klart.

Lite lyhört och en hel del spring om nätterna. I samma hus ligger även flera kontor så det är en del rörelse tidigt på morgonen.

Har bott en vecka här nu och ja måste säga att rummet inte har blivit städat en gång och handdukarna bara bytta 1. Ifs byter jag inte i sängen 1 ggr vecka hemma heller. Men på hotel förväntar man sig det.

Nåväl nu är det dax att dra vidare. Man lever ju kappsäck nu i Dedicares tjänst. Dock är det lite problem med mitt nästa boende. Den person jag skall bo hos svarar inte längre i telefon. Talade med vederbörande i Lördags och sedan dess inte ett ord. Aja vi får se hur det löser sig.

Möten

Här i 08 landet har man på kort tid hunnit med att möta en massa männsikor, både i och utanför tjänsten. Då den förra omfattas av sekretess får ni klara er utan det, men utanför..

Människor man aldrit träffat förr med ändå "känner" från internet så som

Kollegorna Mikko och Emilie

och även folk kan inte träffat på länge
Rickard, Denniz, Petra, Henke och Johanna


Trevligt!

Ledig

Jo ni läste rätt, stoffe ä ledig, Skönt de. Bor nu på hotell i Kungens kurva. Detta för att det strulat med mitt boende.

Arbetet går bra, dem vill att jag ska fortsätta där under hösten så de blir nog så. Det skulle ha blivit akuten men nu ser det inte ut att bli så.

Jobba

Har blivit 75 timmar denna v. Så ja har inte så möe att säga om staden. Dock trivs ja bra med jobbet. Det är intressant och lärorikt, en del skillnader från infektionsvården. Skall gå djupare in på det senare, orkar inte just nu

Livet i den stora staden

Inte för att jag upplevat möe av den varan, jobbar och sliter mest hela tiden, Denna arbetsvecka ä 75 timmar lång.

Jobbet går bra, trivs med avd och kollegor, men lätt kirurgi ä det inte, ( de sa dem på intro) det kan vi konstatera.

En sväng in till stan ( bor just nu i Årsta) har de blivit, idag för att skaffa mobilt bredband och köpa nya arbetskor ( de förra har sulan lossat på) Man kan konstatera att det ä en massa folk på drottninggatan en fredag eftermiddag.

Laddar för att jobbas 7-21 både Lör och Sön. Alltså blir det snart att sova.

Återkommer med fler tankar och iaktagelser vad det lider.

RSS 2.0