Arbete,hem och mat

På jobbet är det som det är, fast just nu rätt lugnt, det får gärna fortsätta på det sättet alltså. Idag fick jag order från cheferna att jag nästa period  som börjar 27/3 inte behöver skriva upp mig på bufflistan då jag redan gjort typ ½ årsbuffen, Snacka om NICE! i 6 v ä man ledig var dag man skall vara det. Tid att ägna åt IFIS =)

Hemmet: Där regerar älsklingen! hon har städat hela dagen här, det är så fint =) Även har hon lagat mat så den var klar när jag kom hem! :D Älskar min underbara lilla hemmafru =)

Maten: Den är god den, iaf för det mesta. Just idag tänker jag på  varumärket Euroshoper. Vanligtvis ä det rent skräp, smakar blä osv. Dock finns det undantag. Thin crisp. Dem där bruna smala bröden ni vet. Dem ä minst lika goda i Euroshopers regi, desutom får man nästan dubbelt så mycket för pengarna som från orginalet. =)

Datajournlaprogram och konferansplanering

Det ä va dagen bjuder på.
Skall undervisa i hur vårt dataprogram fungerar för några nya läkare, samt göra en granskning i hur vissa bestämmelser i hur man skall föra journal följs. Vi brukar ligga bra till.

Även skall konferansen i Mars fortsätta planeras.


Sötnöten

I går slocknade man vid 19 tiden. Sötnosen va som vanligt inte spec pigg på att sova då, så hon var uppe. Efter ett tag blev hon hungrig. Eftersom hon vet med sig att hon inte är så bra på att smyga så fråga hon mig om hon få göra fika, jag som inte är vaken svarar NEJ

och hon ä så underbar att hon inte gör det, utan sitter i flera timmar och är hunrig. Så underbar ä min sötis

Fortsatt kaos.

7 Kollegor sjuka, Jag säger bara det.

Over the hills and far away


RIP Gary Moore. You have gone Ower the hills and far away
RSS 2.0