Lördagsnöje

Kvällen i går, god mat och gott sällskap, Comander Carlson and das model johanna. Fråga mig inte hur men vi hamnade på Corona av alla ställen. där fanns även guldis, hans Elin och flera andra sköna människor. Men corona ä corona. Folket som jobbar ibaren har typ noll koll på vem som väntat längst osv. Sedan va det en kille som strippade ner till kallingar, vakten kommer och killen gömmer sig bakom Johanna, vakterna tittar på johanna men ser inte killen bakom. Så kul :D

Sedan har vi kvällens citat från denna dam.  " Det är jobbigt att vara singel, utbudet är ju så dåligt".  På corona, köttmarknades köttmarknad finns nog inte bätte ä jag rädd.Ger up!

I kväll ä det dax! J och J kommer och det ska ätas älgtacos. sedan ansluter T och kanske någon fler och då ska det drickas kapten!

Sounds like a nice plan!

Bloggtroka

Bloggtroka råder....

Kissen

Kissen är hemma igen. Både den och matte tycks vara lyckliga :D

1.8 F  forsätter att vara en skitbil, men den tog oss Tur och retur så.  Lite halt men inga problem att köra.

Kul att träffa Denniz och hans familj igen.  Även examensparty hos Ankan

inneboende

Har man. Katten Siri. Hon ska bo hos mig tills i morgon. Då är det dax att skjutsa hem henne till matte i Hallunda. Behöver ne co-driver. någon som ä intresserad?

Epic dreams

Senaste nätterna.

Ritter genom vackra skoglandskap.

Magiska underverk

Vackra kvinnor

modiga soldater

Stora slag


me like...

Årets match

Det går redan rykten om den, Direktsänding av CSPAN, svenska kommentarer av Wikegård och Härngren. Arenan ä ännu ej bestämt. Men vart det än blir kommer det bli L........

Crazy

Det ä det ord som bör och ska användas för att beskriva kvällen!

Laila, Jonas, och Tobbe.   Älg att äta ( gott som fan) gott att dricka (massor) en massa skön musik och snack.

Sedan ner och äga både Lottas och Allstar, eller snarare ägde Laila hela kvällen!


Sedan måste jag säga att det är guld att ha chaffis med sig! Tack för det tobbe!En bra låt
Gillar spec den här delen av texten


We weren't born to follow Come on and get up off your knees When life is a bitter pill to swallow You gotta hold on to what you believe Believe that the sun will shine tomorrow And that your saints and sinners bleed We weren't born to follow You gotta stand up for what you believe Let me hear you say yeah, yeah, yeah, oh yeah!Fru älg

Ikväll ska det smaskas älg och sörpålas Kapten. Tyvärr ser det ut som sjukdomar gör att gästlistan minskat med 50%. Det ä inte bra

Gesles magi

Per Gesles magi med Gyllenetider har i flera decenium trollbundit svenskarna.

I går blev det tal om deras " Det ä över nu" så pass mycket att jag startade upp den på Spotify. 

Dock känns det inte som magin fungerar då man tittar ut och ser en blek vintersol som hänger vid horisonten och snön ligger djup och vit.

Men fram emot våren, då solen värmer igen och lukten av grillat kött och potatisallad  kittlar ens näsborrar lär den säkert fungera precis som alla andra år.


Vad tror du?

Ny utrusting

Var och köpte mig nya målvaktsbrallor till innebandyn i går, Blev ordentligt dyrt. Men det va det värt. Skillnaden va enorm. En helt annan kännsla. Man gled mycket bättre, vaderingen va bättre och dem satt fast på ett helt annt sätt.

Nämnas ska också att dem förra va tradiga, fulla med hål och med en resor som nog passerade bäst före någon gång ibörjan på 04.

Spelet gick också bättre än på länge. Flera vassa räddningar, b.la 2 frilägen och en 2 mot 0.  Fast även en och annan boll som ja borde ha tagit.

uppdate

det har varit dåligt med det på sista tiden. Har bara jobbat och jobbat. 6 arbetsdagar, ledig 1 dag jobba 5 dagar.
Livet som ssk kan vara tufft. Det ska i sanningens namn sägas att jag tagit på mig extrapass med.

Men idag har jag varit ledig!  Ett hemligt uppdrag/escort  till vännes och lunch på estern palace med en kollega. Det stället har verkligen god mat! Kineiskt buffé, man äter så man nästan spricker!

Jobbhelgen som passerat har varit den lugnaste på mycket länge, vi hann med att städa l.m rummet från golv till tak. Det va länge sedan någon gjorde det =)

En annan intressant nyhet på jobbfronten är att Fragminsprutorna nu mera kan ersättas med en tablett. Dock bara för pat med op i höft och knä. Men mycket intressant!

Kontraster

I dag efter träningen visadde temp i bastun på  + 80, ute va det -20, alltås ETT HUNDRA graders skillnad. Samma skillnad som på is och kokande vatten. Det tåls att funderas på!

Arbete och kyla

jobbar som en häst just nu, efter 6 pass på raken fick jag vara ledig en dag. Sedan tillbaka på jobbet. Har jag otur så måte jag jobba 6 pass till, för att sedan jobba natt. Hårt. Men kul.


Kylan håller landet i ett hårt grepp. Det är  över 13 veckor kvar till Tiburtiusdagen


2010

Det första året som fast anställd sjuksköterska.

Annars vet jag inte vad jag förväntar mig av året. En massa underbar sport med OS i Canada och Fotbolls-Vm i SydAfrika är givna toppar. I övrigt får man ta det som det kommer.

2009 var ett bra år trotts allt, massa lärdomar på jobbet och i livet i övrigt.

Inköp av GYK får nog bli årets höjdpunkt!

RSS 2.0